Diensten

Een goede, gezonde leefomgeving is belangrijk, net zoals een prettige werkplek. Van Kessel Ventilatie B.V. zorgt hiervoor. Als specialist op het gebied van luchtbehandeling en ventilatiesystemen bent u gegarandeerd van een aangenaam werk- en verblijfsklimaat.

Ons team van gekwalificeerde technische ontwerpers, tekenaars en werkvoorbereiders, in combinatie met onze ervaren vakmonteurs, maken Van Kessel Ventilatie B.V. tot een uitstekende gesprekspartner voor adviseurs en installateurs. Als professionele samenwerkingspartner kunnen wij het complete project, maar desgewenst ook een deel ervan, voor u uitvoeren. Van de aanleg van de complete luchtkanaalsystemen - van luchtbehandelingskast tot en met de roosters - tot het leveren van luchtzijdige componenten en afzuigkappen voor de grootkeuken. Ook het montagewerk, de projectbegeleiding en desgewenst het onderhoud, inspectie en reiniging nemen wij voor onze rekening.

Montage

Van Kessel Ventilatie B.V. onderscheidt zich in de uitvoering en montage, bijvoorbeeld door met eigen monteurs op de bouwplaatsen te werken. Op elk door ons aangenomen project is een leidinggevende hoofdmonteur aanwezig die ervoor zorgt dat de communicatie met de opdrachtgever optimaal is. Op die manier bent u altijd volledig geïnformeerd en zijn eventuele stagnaties tot een minimum te beperken.

Projectbegeleiding

Onze gekwalificeerde projectleiders, werkvoorbereiders en tekenaars zijn voortdurend bezig met de co├Ârdinatie en begeleiding van een project. Van Kessel Ventilatie B.V. hecht veel waarde aan een goede relatie en communicatie met zijn opdrachtgevers. Onze montage inspecteur (hoofd uitvoering) heeft op de bouwlocaties een controlerende functie, mede hierdoor wordt elk project optimaal begeleid.